Thursday, December 18, 2008

pencuri = sampah

bengangnye akuuuuu semalam aku park kete aku depan office tu...kene pecah? just imagine..kete park depan opis..kene pecah? it just because of a bag....tote bag anyway.....bodoh lapannnnnn...shittt....dalam bag ada all important documents tu beb...spm cert, uitm transcript, birth cert...senang cita semua cert yg penting la...satu folder tu semua ilang...so dengan rasa tak puas ati jugak..aku pegi menyusur tepi jalan cari beg aku tu ..ye lah...si lakhanat pencuri tu nak buat apa ngan cert2 aku tu kan...sampah2 mcm ni cuma nak carik bende yang boleh gadai jek..tak tau yg dia amik tu lagi berharga dari semua tu...damnnnnnn punya sampah!!!...lepas tu...tengah aku menyusur2 tepi jalan...yesss..i found it...dalam longkang? whutttt? he threw my bag dlm longkang? its not just a bag ok...Its CK for god sake...mmg la tak setanding prada, chanel, ferragamo or whutsoever...untuk orang macam i ni dah mmg berpeluh la nak membelinya kan...dasar si pencuri.....sanggup pecahkan cermin kereta orang sebab satu bag yang belum tentu ada isi dalamnye.....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....ni dah dua kali kete aku kene pecah? nasib ko la JJB 5607....ke ko nak suruh aku trade in ko dengan yang lain? huh!!!

11 comments:

rad said...

lah ciannyer...

ikeen said...

ciannye....len kali bag jangan letak dlm keter...even bag plastics..diorang bukan kira..asal ada barang yg rasa2 cam boleh amik..diorang pecah kan jek...

PutRi said...

beli kete baru je la beb...

makhluk ijau said...

jadikkan ianya sebagai pengajaran.. xpun.. naik moto or basekal.. conpem xder cermin yg diorg nak pecahkan.. tapi xtau la kalau side mirror motor pundia nak pecahkan..

SpellBoundLady said...

tukar keta la mok...

L|felesS OrdiNary said...

tukar kete ehhh kene tambah lagik 5k..aku dah survey dah aritu...huh..kete aku tak cukup 4 thn lagik...may next year baru genap 4 tahun...i have 3 more years to go after dat...huh....

Pyka said...

siannye kenari ko tuh..dh 2x kena pecah...huhhu..kena mandi bunga la pasni keta tu..heheh

Pinky Winky said...

la..sian btol kat ko aireen..ngaper lh sampai gitu jadinyer, kat opis tu xkan xder pakguard yg memerhati??by da way, lenkali ati2 kay..yang penting dokumen penting dh jumpa, lepas ni jangan letak sijil tu dalam keta, walaupun jual xpat duit, tp dengan adanya dia kita boleh demand GAJI BESAR BEBBBB...

Miz CheRish said...

aku ade di tempat kejadian itu! sian pliss..kalau aku jumpa pencuri sampah tu..aku soh dia makan kaca yang die sepaikan! haha ;p

mizmaleya said...

beb, kesian kat ko. tapi aku tak tau kenapa nak gelak, hehe.
tapi, lain kali lebih berhati-hati.
semoga kereta ko tak dipecahkan lagi dan pencuri mungkin berazam nak amik gambar cute ko barangkali. heh.

.:Hernee Nazir:. said...

aireen..ingat kt kite lg x? x-form 6 SSI 1999..kite x-classmate aireen..