Sunday, December 7, 2008

its hari raya but it makes me sick of it

yeahhhh takde bezanye bila suami tiada di sisi untuk bersama menyambut hari mulia ni...hari raya kali ni bosannnnnnnnnn sedeyyyyyyyyyyy tensionnnnnnnnnnnnnnnn arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
sana sini sibuk sangat tanye bila nak ada baby la? plan ke? jangan makan banyak nanti hormon terjejas la ape la...demmit!!.itu mulut orang2 luar...yang family sendiri plak...sibuk sangat..beriya2 sangat suruh tengok barang2 baby yg adik ipar aku dah beli utk persiapan bersalin bulan dua nanti....aku ni diorang buat mcm takde perasaan jek kan...jelous...ye mmg jelous....tapi dah belom ada rezeki nak buat mcm mane...yang diorang pon tak payahla nak buat mcm tu....nak excited pon belakang aku la..tak payah nak show off...i need wan...need him badly but he's not here to comfort me...sooooo empty..empty..empty...empty...empty me :( setiap hari aku memohon pada-Nya...ya allah, dengan kasih sayang yang tersemai antara aku dan suamiku, kau kurniakanlah kami zuriat yang soleh dan solehah, yang cantik, yang cerdik, yang sempurna, dan yang sihat kepada kami...amin...akan terus berdoa dan berdoa....dugaan yang diberikan sudah ditetapkan kepada setiap hambanya yang mampu untuk melaluinya.

7 comments:

Pyka said...

byk kn berdoa n bersabo la airen..soalan cepu emas tang anak tu mmg tak leh nk elak cam aku dulu pun dkt 7bln jenuh gak nak jawab org tnye..sng jwb masih honeymoon lagi..yg penting kite bahagia bersama suami tercinta..cakap2 yg tak membina tu ko abaikan jer..

rad said...

sabor eh....insyallah ada rezeki nnt....aku doakan ko dpt timang baby cpt2 eh...honeymoon lah dulu....

L|felesS OrdiNary said...

aku mmg no rush pon...ada..ada..kalau takde...blom rezeki..can take it...tapi orang sekeliling yg buat aku stressssssssssssssssssssss....neway thanx guys

Qaseh said...

airee, aku dulu tunggu dekat 2 thn untuk dapat 1st baby..but now, lepas tuh untuk 2nd baby aku memang x expect aku dpt lg baby..terlalu cepat..dan aku pernah berasa x bersedia atas kehadiran 2nd baby..tapi allah maha berkuasa..semua yang berlaku pasti ada hikmah..

L|felesS OrdiNary said...

aku boleh terima..cuma orang keliling aku yg tak boleh terimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...yang gelabah sangat...nak sangat..buat sendiri la kan hahahaha

.:chEyaNtie:. said...

rileks beb..lu kan slumber...slumber jugak la lu ngan diorang beb..hhehehhe

bak kater cikgu dulu2 dalam repot kad..'pergiatkan usaha anda untuk mendapatkan kejayaan yang lebih baik pada masa hadapan'

kui kui kui..aku cadangkan ko g honeymun..naik genting,tempat sejuuuuuuuk..p la mane2 tempat sejuk..dok hotel, pasang aircond kuat2...kui kui kui..insyaallah berhasiiiiiiiiiiiiiiiil....

L|felesS OrdiNary said...

sengal la ko makkkk chaittttt