Saturday, February 28, 2009

its mama bday bash :)

happy birthday to you...happy birthday to you...happy birthday to tok mak...heehehehe happy birthday to you....moga panjang umur dah dilimpahkan dengan rezeki yang banyak.....tok mak dah tambah lagi satu tahun...lepas ni kalau nak mintak cabutkan uban...suruh safuan yek tok mak..heeee...


p/s: lupa nak update...aku dah jadi mak long dah...durrani dah selamat melahirkan baby boy on Feb 23, 2009...nanti mak long balik bawak hadiah mak tok ngan hadiah safuan yekkk...mmuuahhhh lots of love untuk semua yang ada kat jb... :)

2 comments:

Qaseh said...

hahah..teringat zaman lom kawen, kena cabut uban, cabut misai dan x leh handle kena cabut bulu ketiak babak ku...best sebab dapat upah..selamat aku x minta sehelai bulu ketiak singgit...

L|felesS OrdiNary said...

hahahaha...tu la pon....dah pasni dah boleh suruh anak sedara aku jek..heeee