Saturday, November 17, 2012

BB Plus

Kengkawan.....Gooooood news!! Ai nak update y'all about something yang very beneficial to us ;)


Siapa yang taknak cantik? I believe semua orang nak cantik kan ;) and that's why jugak Aireen tengah sawan dengan satu product ni.


Product apa Aireen?....product apa?

Now i present you the latest product that perfectly complement my Premium Beautiful....(drum roll)
.
.
.




What is BB Plus?

Ok basically BB Plus is a collagen drink - sekarang ni Aireen rasa sana sini people talk about collagen...IN sangat!

BB Plus ni, bagusnya dia boleh develop new collagen pada kulit kita and obviously with the new develop collagen, kulit kita akan nampak lagi cantik

Another thing, its made from 5000mg hydrolyzed fish collagen which means, process penyerapan collagen pada kulit akan lebih cepat.



When taken daily, BB Plus can promote youthfulness and overall health ;) menarik bukan!



What makes our BB Plus collagen different from others?

1. Additional of co-factors macam extract biji anggur and vitamin C (everything in one sachet...worth buying sangat)

2. Tidak menggemukkan sebab BB Plus made from fish collagen (jadi, jangan risau ye kawan2)

3. BB Plus repair, rebuild and renew the collagen cell

4. Safe untuk orang yang ada skin allergic macam Aireen ni. Sebab dia ada OPC (oligomeric proanthocyanidins)  - OMG apa pulak si OPC ni kan hahaha hep jangan ketawa...sila baca ;)

5. Natural substitute sugar with a low glycemic index - weehoo so definitely suitable for diabetic and  yes its cholestrol free ;)

6. and based on what we have in one sachet.... obviously its CHEAPP yes it is ;)


Why BB Plus is so beneficial for us?

So here we go the benefits;

* Makes your skin glow and shine and bright


* Kulit anjal and tegang atau (lepas ni boleh say no to botox)

* Moisture the skin and soften the texture

* Kurangkan fine lines and wrinkles (ok ini ai paling suka)


* Boleh hilangkan jeragat (ini pon best sebab tak banyak product kecantikan kat luar yang boleh hilangkan jeragat. FYI nak hilangkan jerawat lagi senang dari nak hilangkan jeragat)




* Repair, rebuild and renew...just to let you know collagen cell that we have will reduce bila umur kita melepasi 25 tahun...(ya ampun umur ai dah berapa? nooo!!...jom restock our collagen)

* Menguatkan serta menyihatkan kuku dan rambut

* Collagen berfungsi sebagai ejen "chondroprotective" yang mana melindungi "cartilage" dari cecair "synovial" yang membantu mengurangkan masalah sakit sendi seperti di lutut 


****

Ingredients
Hydolyzed fish collagen, Grape seed extract, Vitamin C, Inulin, Blackcurrent juice powder, Roselle juice powder, Apple fiber, Isomaltose, Sucralose

**Mix one (1) sachet of BB Plus into 150ml water.
Avoid using hot water. Stir well and consume immediately.
Best taken before food or before bedtime.


****

Just mix it and off you go to a better and healthier skin







(20 sachets / box)


Repair . Rebuild . Renew



Call me for more details ;) 
Aireen Osman
0122997340
aireen.osman@gmail.com

1 comment:

Haslina Abdullah said...

hai Aireen, bb plus boleh hilangkan x skintag or people call kutil minyak..pls share.