Tuesday, December 4, 2012

Istanbul aku datang

Istanbul aku datang is a cute movie...seriously a must watch movie to those who love romantic comedy punya fiction la ;)



Well tadi actually after work, Aireen ada business  and product sharing (premium beautiful...lai lai lai - sempat tak ai promote hehehehe) dekat area Kinrara. Hujan lebat gila hari ni and lepas habis meniaga, Aireen balik rumah terus (ok statement ni tak ada kena mengena)

Lepas mandi, sempat la reply email customers kejap and google current best Malay Movie. Result shows Istanbul aku datang is one of them



Jayanya Aireen subscribed Astro First (psst...jangan bagitau suami saya ye sebab dia selalu kata tengok cerita melayu kat astro first tak berbaloi....tak supportive langsung kan!! hahaha)


Yang pasti istanbul aku datang adalah the best malay romantic movie yang pernah aireen tonton...seriously kawan-kawan, u wont regret!!

Dengan itu, boleh sangat lah uolls subscribe astro first untuk Istanbul aku datang ni sebab memang berbaloi. Ala kita support sikit local scene...wayang siapa? wayang kita kan ;)



So selamat menonton ye. Owh by the way, Lisa Surihani comel as always, Tomok pandai berlakon and finally ai rasa Beto kusyairy itu charming dan menggugah jiwa!! (Wan osman, don't worry sebab kamu lagi lapan juta kali charming dan menggugah hati di hati saya)...Kbai ;)


XOXO,
Aireen Osman

2 comments:

Huda said...

Aku pun beli gak movie tu hari ni..Best!!

Liza Hashim said...

Dah beli and mmg best