Wednesday, January 16, 2013

Makan checklist!

Nak balik JB minggu depan sebab ada kenduri and Business appointment yang berderet. But on top of that Aireen ada misi lain iaitu MAKAN!! dan checklistnya sudah sebulan awal siap LOL

They are;

  • Lunch dekat restaurant famous and sedap tujuh petala langit kat Kg. Pasir Putih - RAHMAT
  • Nasi goreng black paper menggugah jiwa kat Jln. Abdullah Tahir - SIMPLE
  • Rojak petis uncle tepi sekolah Foon Yew kat Stulang laut
  • Breakfast nasi ambeng kat Kg. Melayu Majidee
  • ABC Larkin Bomba
  • Kacang Pool Larkin Bomba
  • Murtabak Kg. Melayu Majidee
  • Roti John Hard Rock JB
  • Sup Daud Hard Rock JB
  • Tapau Murtabak Kg. Melayu Majidee
  • Mee Rebus Hj. Wahid

Banyak bukan? Yes Aireen memang kuat makan!! haha ;)

 Orang Johor, ada lagi tak yang best tapi aireen tak listkan kat atas?

Share em' here!

XOXO,
Aireen Osman

6 comments:

Cik Syida said...

yeah, dh follow aireen :)
yerp.. betul betul, senang je nak up follower, aireen kena rajin join segmen.. nanti ramailah yang dtg terjah aireen :D

nurdani said...

wah...terliur baca. saya hari tu ke johor pun tak habis merasa tempat makan sedap2 lagi.

sama la kita, kuat makan.hehehe

Aireen Osman said...

cik syida thanx for the tips ya ;)

Aireen Osman said...

nurdani...orang johor jugak? kita mmg orang jb tapi tu la setiap kali balik jb mmg tak dan nak makan semua sbb banyak spend time dengan family heeee

NIA SI DRUMSTICK said...

nia dah folo cik aireen jgak..hihi..
best la tu..leh rs semua makanan..xla mkn bnda yg sm je..ehehe

Aireen Osman said...

thanx nia....ni pon tah dapat makan semua tah idak...selalunya kalau balik kg mmg tak cukup sehari dua.. :)