Monday, February 4, 2013

Anuar Zain 3 Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari

Sungguh saya adalah peminat kipas mati abang nuar dari zaman sekolah sampai lah dah nak masuk zone kertu ini!! lama bukan ;)

and this coming 16th February 2013 he'll be having his first ever  mega concert..pheww finally abang nuar!! FINALLY!
 dan harus la aireen sawan untuk ke concert beliau

Anuar Zain 3 Dekad Muzik, Cinta dan Sanubari 
(nama pon dah menggugah jiwa..amboi)


So Aireen baru je google seating layout and survey ticket price.
Well a lil bit pricey but those yang memang minat tahap tujuh petala langit tak kisah pon berapa nak spend. 
Untuk mu abang nuar :)



Korang sawan macam aireen jugak tak? Siapa nak pergi? 
jom jom jom jom jom pergi concert lol
More details about concert click here

And fyi sambungan kepada video clip ajari aku akan dipertontonkan pada malam concert tersebut. 
Ok yang ini lagi la tak sabar hahaha (mind my sawan!)

Jom kita cekidaut video clip ajari aku ni kejap

video


Best kan? tak sabar nak tengok sambungan kan...heee jom p concert sama-sama yayy

xoxo,
Aireen Osman

No comments: