Thursday, May 31, 2012

jom try baju2 lama

Balik kang ai nak try semua baju2 lama yg dok tergantung mcm tu je kat dlm almari...hahahaha


baju yang pertama......


baju ni nampak biasa je tapi sebenarnye baju ni dah shrink sbbnye...kain cotton harus basuh dulu sbb nak elakkan daripada kain mengecil sebelum dihantar kepada tailor.

Aireen ni pulak pandai sangat...pi la hantar jahit dulu and resultnya sesak napas la bila nak pakai baju ni..masa tu hari raya...imagine hari raya nak kene control makan...adoiii memang tak laa heee :)


baju yang kedua


material bukan cotton la tapi kenapa baju ini telah menjadi pilihan...kerana saya baru dapat pakai baju ni 2 kali je....selebih itu tak muat sebab badan saya naikkkkkkkkkkk.....demmm :(

baju yang ketiga


uolls tak rasa ke yang badan ai super in masa ni? super in kot.....so ini juga adalah antara baju yang nak sangat ai try after almost 4 months pakai barang ajaib.... apa yang ajaib? Premium Beautiful la dik nonn ;)


p/s: nanti i haplod gambar masa try ketiga2 baju idaman (bukan idaman apa pon...idam dapat pakai baju kecik balik pon dah boleh lompat bintang sampai langit ketujuh hahahaha)

3 comments:

Huda said...

gambar akhir tu memang cool gila la kau..

~Lin~ said...

hot gile gamba last ko tu aireen..pheewit

Aireen Osman said...

kan....haish sedang bkerja keras ni kot :)